Lezing Cooney en Van den Berg

13 september, 2013

Op 29 september komt auteur, spreker en pleitbezorger voor dierenrechten Nick Cooney, op uitnodiging van Ongehoord naar Utrecht. Cooney is oprichter van The Humane League en werkt als campagne medewerker voor Farm Sanctuary. Hij publiceerde ‘Change of Heart: What Psychology Can Teach Us About Spreading Social Change’. In zijn lezing gaat hij in op wat psychologisch onderzoek ons vertelt over gedragsverandering. Hij deelt met ons belangrijke lessen en simpele technieken waarmee organisaties mensen diervriendelijke keuzes kunnen laten maken.

cooneyDe presentatie wordt vooraf gegaan door een lezing van Floris van den Berg over de rol van wetenschap en universiteit bij maatschappelijke verandering. Van den Berg is filosoof aan de Universiteit van Utrecht, zijn nieuwste boek ‘De Vrolijke Veganist’ komt binnenkort uit. De avond is gratis als je je per email bij ons aanmeldt.

 

Steun Ongehoord