Nieuwe website online!

18 september, 2013

Eindelijk is het zover: Ongehoord is superblij met de lancering van de nieuwe website. Een team van vrijwilligers heeft er lang op moeten zwoegen, maar het resultaat mag er zeker zijn. Met de nieuwe website hopen we onderzoeken nog beter te kunnen presenteren om mensen een inzicht te geven in de levens van varkens, konijnen en andere dieren. Daarbij willen we met de website iedereen op de hoogte houden van verschillende publicaties en het laatste nieuws rondom dierenrechten, vee-industrie en veganisme.

IMG_20130916_141953

We gaan van achtergeslotendeuren.org naar ongehoord.info, maar het oude adres blijft gewoon nog verwijzen naar onze officiële website. Ongehoord.info is nu nog overzichtelijker, nog mooier en nóg beter. Bekijk zelf het resultaat!

Steun Ongehoord