Bezoek de Ongehoord Bustour

24 januari, 2015

eventsKom de bus bezoeken of help mee!

“Varkensgeknor klinkt uit verschillende hoeken. Het is er benauwd en de geur van ammoniak dringt je neus binnen. De levensechte beelden die je door je 3D-bril gadeslaat, laten je de omstandigheden zien, waarin Nederlandse varkens in een stal leven.”

Een stadsbus omgebouwd tot varkensstal? Ja! Ongehoords nieuwste project om de deuren van de vleesindustrie op een kier te zetten.

In januari en februari gaan we weer met de bus op pad. We staan op de volgende plekken:

17 januari Zaandam
31 januari Amstelveen
14 februari Hoofddorp
28 februari Haarlem

We kunnen vrijwilligers gebruiken om voorbijgangers op straat aan te spreken, om mensen in de bus te begeleiden en om vragen te beantwoorden bij de stand. Ook als je maar een gedeelte van de dag kunt ben je van harte welkom. Stuur een mailtje naar mail@ongehoord.info om je aan te melden. Wij zorgen voor lunch!

Wil je wel eens ervaren hoe een varkensstal er van binnen uitziet? Kom langs!

Steun Ongehoord