Zet je in

Wil jij een verschil maken voor dieren en zoek je een manier die bij jou past? Zet je vaardigheden, kennis en ervaring dan in bij Ongehoord. Ongehoord is een groep passievolle mensen, die net als jij hun zorgen over dieren en voedselproblematiek willen omzetten in effectieve en spraakmakende acties. Onze campagnes maken deel uit van een groeiende beweging die zich wereldwijd inzet voor dierenrechten. We zijn altijd op zoek naar hardwerkende mensen met een groot hart en een frisse blik. Sluit je aan en begin vandaag nog met het maken van een verschil.

Spread the word

Help ons het leven van dieren in de vee-industrie niet langer verborgen te houden achter gesloten deuren. Maak hen zichtbaar door ons nieuws te verspreiden via je Facebook, Twitter en verdere sociale netwerk. In onze webshop vind je stickers en posters waarmee je onze campagnes voor varkens en konijnen onder de aandacht kunt brengen in jouw buurt.

Kom in actie

Weet jij mensen te verleiden tot de keuze voor diervriendelijk eten en heb je in een pittige discussie over dierenleed je woordje klaar? Kom dan ons team versterken achter onze stands op festivals en in grote steden. Als vertegenwoordiger van Ongehoord breng je dierenleed direct onder de aandacht bij het grote publiek en stimuleer je mensen op een persoonlijke manier tot diervriendelijk leven. 6549476713_205896e1aa_b

Onderzoeker

Vind jij de juiste informatie die nodig is om dieren onder de aandacht te brengen? Wordt dan researcher bij Ongehoord en help ons met het in kaart brengen van het leven van dieren in de vee-industrie. Als researcher ga je op zoek naar cruciale informatie over het gebruik van dieren door bedrijven en hun fysieke en psychologische welzijn.

Fondsenwerver

Help ons met het bekostigen van onderzoek, voorlichting en actie voor dieren. Ongehoord werkt op basis van vrijwilligers en particuliere giften. Met het organiseren van een benefiet, sponsorloop of fondstoekenning zorg je ervoor dat Ongehoord ook in de toekomst dierenleed in de vee-industrie kan blijven onthullen.

Tekstschrijver

Help ons met het up-to-date houden van de website en het schrijven van interessante artikelen. Als tekstschrijver duik je in de culinaire wereld van diervriendelijk eten, ontleed je het mentale en emotionele leven van dieren en/of verwoord je onze onderzoeksbevindingen voor onze website en magazines. Wil je graag aan de slag bij Ongehoord en herken je jezelf in één van de bovenstaande omschrijvingen? Of heb je nog meer ideeën over onze campagnes, acties, website en dergelijke, of wil je graag zelf een project opzetten? Dan ben je van harte welkom bij ons team. Deel je plannen met ons en mail naar mail@ongehoord.info.
Steun Ongehoord